Grafisk design

MountainPeak er et professionelt grafisk bureau, som arbejder med grafisk design. Grafisk design er en signifikant faktor i skabelsen af virksomhedens online og visuelle identitet.
Det rigtige logo, den rigtige flyer, eller det rette grafiske layout til brug på f.eks. Facebook, er altafgørende i forhold til at række ud til den rigtige målgruppe og få det ønskede afkast af markedsføringskronerne.

Hvilket grafisk udtryk kan i forvente?

Perfektion, kvalitet, detaljefokus, passion og ansvarsbevidsthed er nøgleordene, når vi i MountainPeak arbejder på at skabe vores kunders grafiske udtryk. Ingen opgave er for stor eller lille og samme professionalisme bliver tilegnet hver enkel opgave – Vi tør nemlig at tage ansvaret for dit grafiske udtryk.

N
Minimalistisk

Vi prioriterer at arbejde med minimalistiske designs, da det ofte får en virksomheds visuelle identitet til at fremstå eksklusivt. Det kan lyde simpelt, men når man arbejder med “less is more” bliver der lagt ekstra fokus på, at få den grafiske del til at udstråle virksomhedens værdier.

N
Detaljefokus

Dette ligger sig tæt op af minimalistisk. Sørger i for at have jeres værdier beskrevet og bestemt, så sørger vi for at kæle for detaljerne. Uanset om ønsker et nyt logo, visitkort eller noget helt tredje, vil der blive lagt vægt på kvalitet og detaljer. Ingen opgave er afsluttet før i er tilfredse.

N
Ansvar

Som nævnt før, så tør vi godt at tage ansvaret for jeres visuelle udtryk. Vi vil i tæt samarbejde med jer udarbejde et grafisk produkt, som vi kan stå inden for – men vigtigst af alt, passer ind i jeres nuværende eller nye identitet.

Mangler du blot et énkelt design?

Mange gange vil du høre, at det mest optimale vil være at få re-designet hele jeres visuelle udtryk for at skabe en rød tråd. Dette kan også være rigtigt på nogle områder.

Hos os hænger det bare ikke altid sådan sammen. Hos MountainPeak har vi mange års erfaring med grafisk design. Denne erfaring kan vi bruge til at hjælpe jer med netop, hvad i ønsker.

Vi stiller intet krav om, at i skal have omlagt hele jeres brandidentitet. Uanset om i blot ønsker et nyt logo eller et nyt visitkort, så er det muligt.

Find inspiration her, eller giv os et kald.

Mangler I hjælp?

Skal i være den næste virksomhed vi hjælper? Så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kontakt

You have Successfully Subscribed!