Identitet

Som virksomhed er ens visuelle udtryk enormt vigtigt. Det er en del af virksomhedens identitet og undervurderes ofte af mange. I en digitaliseret og online medieverden, er det her kunderne møder os først. Vores visuelle identitet og grafiske er udtryk er blevet den moderne tids førstehåndsindtryk. Og derfor hjælper vi med at skabe uforglemmeligt et af slagsen for vores kunder.

Hvad kan i forvente af os?

Med fokus på sammenhæng, kvalitet og grafisk perfektion, yder vi professionel hjælp til virksomheder som ønsker at være ”Top-of-mind” hos deres målgruppe. Vi specialiserer os i at målrette jeres visuelle udtryk, så det er tilpasset jeres ønskede målgruppe. På den måde skaber vi sammen et unikt og værdiskabende produkt med jeres afkast for øje.

N
Sammenhængende

I har jeres kerneværdier klar. Så er det op til os at sørge for jeres nye identitet får en tydelig sammenhæng. Det er vigtigt, at der er en rød tråd gennem jeres visuelle udtryk.

N
Troværdigt

Jeres identitet og visuelle udtryk i form af logo etc. udtrykker netop jeres værdier og danner tydelige associationer til branchen og virksomheden. Vi garanterer jer, at vores grafiske designs vil få jer til at fremstå troværdige.

N
Grafisk perfektion

Har i styr på jeres værdier, mission og vision? Så vil vi sørge for, at brandidentiten vil komme til at udstråle perfektionisme og professionalisme gennem den grafiske design-del.

 

Hvad giver en ny identitet?

Genkendelse

Med en ny og stærk brandidentitet i form af relevant logo og sammenhængende visuelt udtryk, vil i opnå større genkendelse.

Udskillelse

I form af genkendelse, vil i også komme til at skille jer ud fra jeres konkurrenter. med en nytænkt og stærk identitet.

Loyalitet

Et stærkt visuelt udtryk vil danne rammerne for øget loyalitet med jeres kender. Det giver jer troværdighed og udstråler sikkerhed.

MountainPeak er et ”full-service” online grafisk bureau. Tøv ikke med at kontakte os for enuforpligtende snak om jeres brandidentitet.

Er det derimod ikke en helt ny brandidentitet i forestiller jer? Så står vi også til rådighed og klar til at hjælpe med grafisk design, webdesign etc.

Mangler I hjælp?

Skal i være den næste virksomhed vi hjælper? Så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kontakt

You have Successfully Subscribed!