Webdesign

Står I og mangler en moderne og sælgende hjemmeside. Måske I har klaret jer uden indtil nu, men ønsker en større kundebase? Måske jeres nuværende hjemmeside trænger til en overhaling? Hos MountainPeak er vi eksperter i professionel og målrettet webudvikling og webdesign. Vi arbejder med høj kvalitet for øje. Hos MountainPeak bestræber vi os ikke mindst på at opfylde jeres ønsker ned til mindste detalje.

Hvilket webdesign kan i forvente?

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Det er i mange tilfælde kundens første møde med jer som virksomhed – Et møde som vi hjælper jer med, bliver succesfuldt. Vi er jeres sparringspartnere og rådgivere gennem hele processen, og så står vi naturligvis også til rådighed, når hjemmesiden er på jeres hænder. Vi sætter nemlig en ære i at yde fantastisk og værdiskabende support.

N
Professionel hjemmeside

En hjemmeside er som sagt ikke bare en hjemmeside. Den kræver en rød tråd og brugervenlighed. Dette kan vi hjælpe netop jer med. Læs om mulighederne nedenfor.

N
Responsiv

Omkring 50% af alle besøgende på en hjemmeside kommer fra enten mobil eller tablet. Derfor har vi i højsædet at skabe et responsivt webdesign.

N
Flere besøgende

For at få flere besøgende er online synlighed vigtigt. Med et nyt og professionelt webdesign, kan vi hjælpe jer på vej.

Brugervenligt og professionelt webdesign?

WordPress

Det kræver ingen programmering at skabe en professionel hjemmeside ved hjælp af WordPress. CMS systemet WordPress er det mest brugte, og er for dig, som har dit fokus et andet sted en på hjemmeside setup.Wordpress kan bruges som informationshjemmeside, men også webshop. Dog anbefaler vi at vælge Shopify, hvis der ønskes webshop.

Shopify

Shopify er for dig, som ønsker en professionel webshop, uden at skulle bruge oceaner af tid på at kode og programmere. Når det hele er sat op, vil det være muligt for dig at styre din webshop selv. Shopify er en af markedslederne inden for systemer til webshops, hvilket skyldes deres kæmpe udviklingsteam.

Mangler I hjælp?

Skal i være den næste virksomhed vi hjælper? Så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kontakt

You have Successfully Subscribed!